Detta är våra sponsorer. De stöttar BTK så att vi kan fortsätta med vår verksamhet. Nyttja gärna dem.

Bofast är ett privatägt fastighetsbolag med lägenheter och lokaler i 30-tal orter i västra Sverige. Vi erbjuder lägenheter och lokaler i skiftande miljöer, både lantligt och i större tätorter.
Vårt mål är att du ska längta hem och trivas i din lägenhet!
Vi är en helhetsleverantör av verktyg, skydd och utrustning för bygg- och industrisektorn. Med över 75 år i branschen vet vi vad branschen kräver och erbjuder idag förutom verktyg, maskiner även utbildning, tjänster och service kring dessa.
Något som vi hållit fast vid genom alla år är vår grundtanke – vi sätter kundens affär i första rummet.
Med det goda ljuset i fokus värnar vi om vår miljö och kommande generationers utsikter. Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer, inomhus och utomhus.
Vi levererar el, värme, kyla och stadsnät till 57 000 kunder. Vi ser till att du kan brygga en kopp kaffe, streama senaste filmen och att lyktstolparna visar vägen under mörka höstpromenader. Det är enkelt att vara kund hos oss, vi finns nära dig och bidrar till ett hållbart samhälle. Vi är stolta över att arbeta med energi- och klimatfrågor, och är tillsammans med dig som kund en god kraft för Jönköping.Kjell Lundgren Management
Bolaget tillhandahåller konsulttjänster beträffande förändringsarbete, ledarskap, projektledning, marknadsföring, försäljning,, produktion, logistik samt styrelsearbete.
Länsförsäkringar Jönköping grundades 1839 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi ägs av våra kunder och erbjuder en helhetslösning för privatpersoner, företagare och lantbrukare med alltifrån försäkringsskydd till bankärenden, bolån, fastighetsförmedling och pension. Att vara lokala och närvarande i samhället är viktigt för oss och du hittar våra fullservicekontor i Jönköping, Vetlanda, Tranås, Värnamo och Nässjö.
Vår lokala närvaro är vår styrka!
Nordisk närvaro, lokala rötterNordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå. Med strategisk rådgivning, ett nära samarbete och med ansvarsfulla val av innovativ teknik hjälper Nordlo kunderna att driva digitaliseringen framåt.Sveriges största privata vårdföretag med landets nöjdaste patienter.Sikta Ekonomi är en redovisningsbyrå som startade 2014 i Jönköping. Våra kunder finns idag främst i Jönköpingsregionen, men då allt, mer eller mindre sker digitalt idag, kan vi erbjuda våra tjänster till kunder i hela Sverige.
Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer.