Vi välkomnar Ulf och Lennart

Bankeryds tennisklubb välkomnar Ulf Hansson och Lennart Kikas till klubben, två tennistränare som klubben har knutit till sig.

Sedan Marius sa upp sig från sin tjänst har vi febrilt letat efter en ny tennistränare. Efter mycket letande fick vi till sist ge upp, vi kunde inte hitta någon tränare som kan jobba heltid hos oss. Lösningen blir två timtränare, vilket vi tror kommer bli jättebra. Nedan kan du läsa en kortare presentation av de två.

Ulf Hansson

Ulf bor på Bymarken i Jönköping tillsammans med fru och två barn. Han är 56 år, är plåtslagare, men 2015 sålde han sitt företag och tog pension. Efter att han började en nybörjarkurs hos oss i BTK 2011 var han helt fast. Idag spelar Ulf tennis 6-8 timmar med tränare och fys utöver det. Han spelar seriespel i H45 för Jönköpings TK och på sommaren Veteran-SM i Båstad.
– Man kommer rätt långt med mycket vilja och blygsamt med talang, säger Ulf med glimten i ögat.
Ulf vill dela med sig av glädjen, passionen och kunnandet han har för tennisen.

Lennart Kikas

Lennart är 19 år, han kommer från Oxelösund, men bor nu i Jönköping när han läser på Jönköping University. När han inte pluggar gillar han att träna eller hitta på saker med kompisar. Lennart har spelat tennis i nio år. Han hoppas kunna lära ut grundtekniker, tyngdöverföringar, kroppspositioner, strategier och det allmänna spelet i tennis.
– Mitt stora mål är att alla ska trivas, utvecklas och ha kul. Mitt motto är, ”Alla kan lära sig av alla”, säger Lennart Kikas.