Träna tennis i bankeryd

HOS OSS KAN ALLA TRÄNA

Glädje och trivsel. Tennis för alla.

Vi satsar mycket på att hålla en bra kvalité i vår tennisträning, allt från tennisskola och tävlingsgrupp till vuxentennis. Här kan du ta del och läsa mer om våra olika träningsnivåer och tjänster.

Bankeryds tennisklubb är glädje och trivsel och tennis för alla. Det centrala i klubbens målsättningar är att ha roligt tillsammans och att få alla att känna trivsel runt vårt gemensamma intresse tennis. En mycket viktig del i klubben är tränings- och tävlingsverksamheten. Här satsar vi mycket på att hålla en bra kvalité i vår tennisträning, allt från tennisskola och tävlingsgrupp till vuxentennis.

Under året arrangerar vi två nationella tävlingar, Bankeryds Junior Indoor på hösten och Bankeryds Open inomhus i början av året.

Här nedan kan du ta del och läsa mer om våra olika träningsnivåer och tjänster.