Tennisens Dag 21 augusti

Missa inte årets roligaste dag! 21 augusti kl. 14-16.00 arrangeras Tennisens dag i hela 101 föreningar runt om i hela landet.

Premiärupplagan 2020 blev en succé då hela 88 klubbar var med och vi hade väldigt många besökare som var sugna på att testa tennis hos BTK. Många vill fortsätta träna med oss under hösten och våren och det är vi naturligtvis jätteglada för.

Nu är det dags för 2021 års Tennisens Dag!

21 augusti klockan 14-16:00 manifesterar hela tennis-Sverige igen på ett lekfullt sätt när den andra upplagan av det kostnadsfria familjeeventet går av stapeln på ett stort antal klubbar. På Tennisens dag får besökarna prova på världens roligaste idrott och lära sig grunderna på ett enkelt och roligt sätt och på varje plats erbjuds flera aktiviteter och roliga tävlingar – och såklart fika för att mätta hungriga magar.

Vi hälsar alla varmt välkomna till BTK denna dagen för att prova på tennis som är en sport för alla och lika roligt att börja som nybörjare även som vuxen! Ta med kompisar, släktingar, grannar och kom till oss för en trevlig eftermiddag.

Vill man börja i träning hos oss i höst så har vi platser för såväl nybörjare som vana spelare. Barn, ungdomar och vuxna – Bankeryds Tennisklubb – Glädje och trivsel för alla!

Med anledning av coronaviruset genomförs Tennisens dag utifrån de råd och riktlinjer som gäller vid tidpunkten för arrangemanget.

Vid frågor maila till magnus@bankerydstk.se

Vi ses på banan!

/Bankeryds Tennisklubb