Tävling

Att tävla är väldigt viktigt för alla spelares tennisutveckling. Vi i Bankeryd vill uppmuntra alla att tävla och därför arrangerar vi två nationella tävlingar per år (Bankeryds Open och Bankeryds Indoor), samt att vi arrangerar vissa IF SO TOUR tävlingar och har interna tävlingar i klubben.

If SO Tour

Tävlingarnas syftar till att på ett enkelt och anpassat sätt introducera tävlandet för våra yngsta spelare.
Spelarna anmäler sig direkt till respektive tävling. Några dagar innan tävlingsstart presenterar arrangören vilka spelare som kommit med. På speldagen lottas tävlingen och spelarna placeras i pooler. Matcherna spelas på anpassade banor med mjukare bollar och varje spelare är garanterad minst fyra matcher.
Efter tävlings slut blir det gemensam prisutdelning där alla blir vinnare.
Touren är indelad i tre nivåer där spelaren själv väljer utifrån sin ålder och spelnivå vilken nivå som han/hon skall deltaga i.
Nivåerna är mini, midi, och maxitennis.
De aktuella tävlingsaffischerna finns uppe Tävlingsanslagstavlan i klubben.
För mer information gå in på:

Juniorligan

Juniorligan är tillbaka i ett nytt format!

Juniorligan är en intern för klubbens juniorer i en avslappnad miljö. Mer information hittar ni nedan.

Bankeryds Open

Bankeryds Open är en nationell tävling som spelas under sportlovet varje år. Mer information hittar ni på tennis. se.

NamnÅldersgrupp
LeoVuxen

Bankeryds Indoor

Bankeryds Indoor är en tävling som spelas i oktober varje år. Mer information om detta hittar ni på tennis.se.

Minitennis matchspel

Vi kommer att ha en timmes matchspel för alla minitennis spelare. Här kommer de få spela match mot varandra samt lära sig det grundläggande tennisreglerna.

Vi kommer att köra detta fyra gånger under höstterminen. Detta ingår i terminsavgiften.

Anmälan till detta fredagen innan matchspelet. Man anmäler sig genom att skicka mail till leo@bankerydstk.se

Datumen och tiderna för detta är:

4 september, 10.00

16 oktober, 10.00

13 november, 10.00

11 december, 10.00

Söndagsdubbbeln

Här kommer vi spela dubblar mot varandra i serieform. Lagen kommer att delas upp i pooler där vi kommer spela slutspel när poolomgången är färdigspelad.

Alla dubbelsugna se till att anmäla erat lag och kämpa om att Söndagsdubbel vinnare!

Tävlingstid: Söndagsdubbeeln kommer att sätta igång 17 september. Matcherna kommer att spelas på söndagar mellan 20.00-22.00.
Slutspelet spelas i december.
Vilka kan anmäla sig?: Alla vuxna (18 år och äldre). Varje lag ska bestå av minst 2 spelare men kan också vara fler.
Spelform: Matcherna spelas på 1 timme där man spelar två 25 minuters set. Max 10 minuters inbollning inför varje match.
Bollar: Varje lag står för bollar själva. Alla deltagare har möjlighet att köpa bollar ifrån klubben till ett subvenktionerat pris.

Anmälan: Sista anmälningsdagen är den 27 augusti. Anmälan skickas via mail till: info@bankerydstk.se

Avgift: 800 kr per lag

Har ni frågor eller funderingar mailar ni till info@bankerydstk.se

Bankeryds Dubbeln