Sponsra vår padelbana

Bankeryds tennisklubb tar nu nästa steg för att hänga med i tiden och för att utvecklas. Vi kommer nämligen att bygga en padelbana utomhus. Vi tror jättemycket på en padelbana i Bankeryd då efterfrågan av padel är mycket stor och upptagningsområdet är också stort.

Vi vill fortsätta med den positiva utvecklingen i klubben och där är ni som samarbetspartner en av nycklarna för framtida utveckling. Vi vill vidmakthålla att Bankeryd fortsätter med att ha en bra tennisverksamhet för alla som bor här, vill spela tennis eller padel och vill att Bankeryd skall vara en levande ort.

Vi hoppas att du/ni kan att stötta vårat padelprojekt.

Förhoppningen är att vi ska kunna inviga Padelbanan våren 2019!

Så nu ber vi er att supporta oss och bygden igen!

Som medlem kan du naturligtvis också stötta projektet. Alla bidrag, stora som små, är mer än välkomna.
Swisha till nr. 123 091 60 15 skriv namn/familj och Padel.
Har du eget företag eller känner någon som har det, kolla gärna om de vill sponsra.

/ BTK