Sponsorpaket

Bygg visionen med oss

GLÄDJE OCH TRIVSEL. TENNIS FÖR ALLA.

Tennis för alla!

Du som företagspartner är en viktig del i Bankeryds tennisklubb. Genom din insats har vi möjlighet att utveckla klubbens verksamhet som bidrar till att vi ger ungdomar en bra ungdomsverksamhet, allmänheten i Bankeryd bra friskvård och möjligheter att utvecklas som tennisspelare. Ökade intäkter ger oss möjligheter att över tid skapa en tennisanläggning i absolut svensk toppklass.

Vi vill att ditt företag ska synas i en bra miljö och förknippas med kompetens, glädje, engagemang, kamratskap som vi i Bankeryds tennisklubb står för. Vår verksamhet erbjuder dessutom ditt företag ett stort och givande företagsnätverk. Furuvikshallen är en anläggning som öppnar upp för så mycket mer än bara tennis vilket ger oss ännu större chans att erbjuda ditt företag en attraktiv reklamplats.

Genom att synas på flera ställen och i flera sammanhang så har du möjlighet att göra en insats för Bankeryds Tennisklubb som passar dig. Välj till exempel mellan arenaskylt, banners på hemsidan, bollsponsor, logga på lagkläderna eller bli en huvudsponsor för Bankeryds Open! Vi kan också skräddasy ett paket som passar ert företag.

Sponsorpaket

Reklamplats på nya banorna

Nu kan du även knipa en reklamplats på nya banorna!

Kontakta oss för mer information

Togge Karlsson, 070-105 45 22
Togge.karlsson@telia.com

Daniel Eklund, 070-355 05 76
Daniel.eklund@alteams.com

Bankeryds TK, Furuvikshallen Verkstadsvägen 2 564 35 Bankeryd
Tfn nr Tennishallen: 036-378742