Prova-på-tennis 30 december

Snart är det nytt år och nya möjligheter! Passa på att prova en ny rolig träningsform 2021, där man kan träna tillsammans med avstånd.

30 december har vi prova-på tennis för både små och stora.

Vi har våra tränare med Magnus Darud i spetsen på plats mellan kl. 13 – 15 och alla i familjen kan prova på att spela tennis och anmäla sig för nybörjarkurs för vuxna eller tennislekis/nybörjartennis för barn.

Tennis är en sport där hela familjen kan spela tillsammans och ha roligt med hela livet.

Tennishallen är stor och vi räknar med att ha 8 prova-på spelare/bana i hallen så det kan bli att man får vänta en liten stund om det är fullt. Vi ber att man följer riktlinjer och rekommendationer och håller avstånd till varandra och självklart är helt frisk när man kommer.

Vi har nybörjarkurs för vuxna som startar onsdag 13 jan kl 19:30-20:30 och torsdag 14 jan kl 20:00-21:00 Max 4 personer/ tillfälle så vänta inte med din anmälan. Kursen är 5 ggr med möjlighet till fortsättning om intresse finns.  Pris 700 kr för 5 ggr. Racket finns att låna. (Det går även att köpa presentkort till denna nybörjarkurs till någon annan, perfekt julklapp) Anmälan till detta till magnus@bankerydstk.se

Tennislekis för barn mellan 3-5 år lördagar  9:00-10:00. Det går bra att komma och prova 2 ggr innan man bestämmer sig.

Nybörjartennis för barn mellan 6 -9 år lördagar lö 10:00-11:00. Det går bra att komma och prova 2 ggr innan man bestämmer sig.

Har du en kompis, kollega, syster, bror etc. som inte testat tennis så tipsa om detta!

Välkomna på Prova-på-Tennis och till våren 2021!