Padel

Padelbanan på Bankeryds Tennisklubb bokas via www.matchi.se

I bekräftelsemailet på bokningen finns koden som gör att du kan öppna låset till Padelburen. Var noga med att låsa efter dig för att slippa obehöriga på banorna. Belysningen tänds när banan är bokad.

Det finns Padelrack att hyra inne i tennishallen vid anslagstavlan. Koden till hallen får du när du har bokat banan. Racket kostar 40 kr styck/timme att hyra. Betala med Swish, märk med ”Hyra av Padelrack” och häng tillbaka dem när ni har spelat färdigt.

Vid spel på vardagarna kan man köpa bollar av tränarna i tennishallen. Det kostar 65 kr för ett rör med 3 st bollar. Under helgerna finns ingen från klubben på plats så då måste ni ha egna bollar med er.

Vid frågor om Padel kontakta Jonas Rydh på 070-483 31 32 eller padel@bankerydstk.se