Påsklovsläger, vecka 14

På påsklovet, vecka 14, kommer vi att köra läger för Mini, Midi och Maxi grupperna.

På knappen nedan hittar du all information.

Återsspel söndagen den 25 februari

På söndagen den 25 februari är det återsspel för alla grupper som missade träning pga Bankeryds Open. Detta gäller grupper som tränar fredagar 15.00-17.00 och lördagar 09.00-12.00.

För er som vanigtvis tränar fredagar 15.00 tränar istället söndag 09.00

För er som vanigtvis tränar fredagar 16.00 tränar istället söndag 10.00

För er som vanigtvis tränar lördagar 09.00 tränar istället söndag 09.00

För er som vanigtvis tränar lördagar 10.00 tränar istället söndag 10.00

För er som vanigtvis tränar lördagar 11.00 tränar istället söndag 11.00

 

MVH

BTK

Ingen träning under Bankeryds Open och Sportlovet

Vi vill påminna alla att det inte är någon träning för er som tränar fredagar och lördagar denna vecka då det är Bankeryds Open. Återsspel för er som missar er träning pga Bankeryds Open är den 25 februari 9.00-12.00. Mer information om exakta tider komer inom kort. Det är ingen ordinarie träning nästa vecak då det är sportl

Återsspel för er som missar er träning pga Bankeryds Open är den 25 februari 9.00-12.00. Mer information om exakta tider komer inom kort.

Det är ingen ordinarie träning nästa vecak då det är Sportlov.

Kom och titta på Bankeryds Open och spela själva under Sportlovet!

 

MVH

BTK

Klubbkläder

Nu har vi fått in provstorlekar på de klubbkläderna som vi kommer att använda. På onsdag 17.00-19.00 kommer vi att ha en provdag för er som är intresserade av att köpa klubbkläder. Det kommer också att finnas möjlighet att prova kläderna under första veckan av Bankeryds Open som spelas den 9-11 februari.

Kom och prova er storlek under dessa dagar då vi har bara provkläderna en kort och begränsad tid samt att vi vill göra en beställning för alla som ska ha så klubben slipper betala frakt om alla ska beställa individuellt.

 

MVH

BTK

Wilson och Babolat racketar

Nu kan man köpa Wilson och Babolat racketar och annat tennis material i klubben till förmånliga priser. Det finns dessutom ett antal demoracketar som man kan prova när tränare är på plats.

Prata med Leo Öberg eller Marius Tunaru om ni är intresserade att prova och köpa racketar från racketar från Wilson och Babolat!

Det finns även bollar och grepplindor.

 

MVH

BTK