Nytt uplägg för Minitennis VT 2018

Till vårterminen 2018 kommer vi att erbjuda två minitennis träningar per vecka. Nedan hittar ni information om de två träningarna.

Klicka på knappen nedan för att hitta informationen.

Tennisskolan flyttad till söndag, vecka 48

Pga Bankeryds Dubbeln 2017 var det ingen schemalagd tenniskoleträning lördagen den 2 december. Vi har däremot lyckats att planera tävlingen så att den är klarspelad på lördagen. Detta innebär att tennissklan är flyttad till söndagen den 3 december.

Träningen kommer att ske på samma tider som vanligt. Den enda skillnaden blir alltså att träningen sker på söndagen den 3 december.

MVH

BTK

Kostföreläsning

Den 15 november, 19.00 kommer en PT och kostrådgivare till klubben för att föreläsa om kost. Hon heter Camilla Almquist och är utbildad PT och kostrådgivare. För att läsa mer om hennes utbildningar klicka på länken nedan: https://theacademy.se.

Föreläsningen kostar 50 kr som ni betalar till klubbens Swish nummer när ni är på plats. För er som ingår i BTK Akademi ingår detta i er terminsavgift.

Höstlov V.44

V.44 är det höstlov. Detta innebär som vanligt ingen ordinarie träning.

Ta möjligheten att boka bana och spela själva! Träningen sätter igång som vanligt igen vecka 45.