Terminsavslutning

Tyvärr så börjar terminen dra mot sitt slut men som vanligt ska vi ha en rolig terminsavslutning i BTK.

Alla barn som tränar på lördagar kommer att bjudas på diplom, fika och glass i samband med träningen lördagen den 15 juni.

Vi kommer att ha en gemensam avslutning för alla juniorer söndagen den 16 juni, 14.00 i BTK.

På agendan är roliga och avslappnade tävlingar, fika och grill.

För att underläta i planeringen och för att göra det roligt för alla vill vi gärna veta  hur många som kommer till avslutningen. Hör av er till någon i styrelsen eller maila till info@bankerydstk.se så snart som möjligt.

Vi hoppas på att se så många som möjligt på plats :).

Alla är välkomna!

Seriespel i padel

Är du intresserad av seriespel i padel under utesäsongen? Nu vill vi undersöka intresset för seriespel i padel utomhus. Läs mer om upplägget och gör en intresseanmälan här.

Kort fakta om upplägget:

• Minst 6 lag (max 8) i varje serie.
  • Alla möter alla i samma serie, dvs 5-7 matcher per serie.
  • Matchdagar: måndag och tisdag (eventuellt några fler).
  • Extratider för byte kommer ges senare.
  • 1 match per vecka.
  • Vid förhinder får paret på egen hand ta in en reservspelare som bör vara på samma nivå.
  • Byte av matchtid görs av spelarna själva på Backhandsmash.se.
  • Som par administrerar man sina matcher på egen hand via Backhandsmash.se.

Start: planerad start är i början på juni (vecka 23)

Pris: 400 kr/person (vid 6 lag), 450 kr/person (vid 7 lag), 500 kr/person (vid 8 lag). Betalning sker senare, ej vid intresseanmälan.

Spelstyrka: Ange din spelstyrka nedan i skalan 1-5 där 1 är en spelare som spelat mycket och på en högre nivå och 5 är nybörjare och/eller spelat ett fåtal tillfällen.

Fyll i intresseanmälan nedan eller återkom gärna med frågor på 070-4833132 eller info@bankerydstk.se

Träning inför Höstterminen 2019.

Nu är det dags för oss att veta hur ni vill göra med träning på Höstterminen 2019. Vi kommer att ta in detta via ett formulär som ni fyller i.

Det tar inte mer än fem minuter att fylla i detta formulär. Formuläret är personligt och ska fyllas i av alla som  har deltagit i träning under vårterminen 2019.

Senaste datum för att fylla i formuläret är den 9 juni.

Klicka på länken nedan för att hitta formuläret.

Vi uppskattar om alla fyller i formuläret så fort som möjligt för att förenkla arbetet med schemaläggning inför nästa termin.

”BTK Akademi” blir nu ”BTK Tävlingsskola”

Inför höstterminen kommer vi att ha ett nytt upplägg för "BTK Akademi". Vi behåller mycket av det som har varit och gör förändringar för att höja kvalitén ännu mer.

Tisdagen den 4 juni, 19.00, kommer vi att ha ett informationsmöte i hallen där vi informerar om det nya upplägget samt förklarar klubbens tankar om ”BTK Tävlingsskola”.

Klicka på knappen nedan för att hitta det nya upplägget.

Ni som är intresserade av detta upplägg kontaktar chefstränare Leo Öberg och diskuterar hur detta kan se ut.

Extra träning under vecka 25

Under vecka 25 (17-20 juni) kommer vi att ha extra träning för juniorer i BTK.

Dessa träningar passar alla ifrån de allra yngsta i Tennisskolan till de äldsta juniorerna.

Klicka på knapparna nedan för att hitta informationen.