Styrelsen har ordet

Vi har redan spelat tennis halva höstterminen, som innehållit många roliga aktiviteter och även ett stipendium på 25 000 kr! Samtidigt oroar lågkonjunktur och höga elpriser, vilket blir utmanande för en förening som vår. Läs mer i brev från styrelsen.

I brevet nedan kan du läsa om kul saker som hänt i år, men även om höjda träningsavgifter och att vi behöver din hjälp med olika saker. Kanske har just du en gräsklippare som står oanvänd och som skulle göra nytta på klubben?

Anmälan till tennisträning

Såklart att du ska spela tennis! Tennis är en av de bästa idrotterna för hälsan och något man kan spela tillsammans i generationer och ha roligt med hela livet.

Skicka ett mail till magnus@bankerydstk.se med:

• Namn, adress och telefonnummer till den eller dem som vill börja spela.
  • Ange ålder om det gäller barn
  • Om det gäller nybörjare eller om och i så fall hur mycket du har spelat tidigare.
  • Vi har möjlighet att starta upp nya grupper för både ungdomar (13-17 år) och vuxna om ni är ett gäng med ungefär samma spelstyrka som vill börja spela tillsammans.

Vi tar kontakt med dig snarast.

Välkommen till Bankeryds Tennisklubb, här kan alla spela och ha roligt – oavsett nivå