Höstlovsläger 2018 ( vecka 44)

Som ni alla vet så kör vi läger på höstlovet! Läger är det roligaste som finns. Man har möjlighet att träna extra på sin tennis i intensivare former.

Dessutom har man chansen att umgås och lära känna sina träningskompisar bättre. Visst låter det skoj? Klicka på knappen nedan för att se vilka läger vi erbjuder under höstlovet.

BTK söker engagerad tränare

BTK söker en engagerad, motiverad och motiverande tränare som vill vara med att utveckla vår verksamhet.

Vi söker dig som är en duktig och pedagogisk tränare, strukturerad, serviceminded,
målmedveten och vill vara med att utveckla vår verksamhet där vuxentennis, juniortennis och
bredd- och tävlingsverksamhet är våra främsta hörnstenar i vår verksamhet.
Du är positiv och älskar tennis och har lätt för att samarbeta, men även bekväm med att jobba
självständigt. Du är en driven och inspirerande tränare som gillar att stå på banan. Med ditt
engagemang till tennis sprider du glädje, motivation och delar med dig av dina kunskaper.
Att vara flexibel och lyhörd med en stark teamkänsla ser vi som en självklarhet till denna
tjänst.

Klicka nedan för att läsa hela annonsen.

Ingen träning pga Bankeryds Indoor 2018

Som ni alla vet så är det Bankeryds Indoor 2018 från den 5-7 oktober och 12- 14 oktober. Detta innebär vissa förändringar i tider för de som tränar dessa dagar. Nedan hittar ni tiderna som gäller.

För er som tränar:

Träning som vanligt

Ingen träning denna dag. Återspel den 21 oktober.

Ni behåller samma tider som ni har. Tränar ni 9.00 vanligtvis kommer ni träna 9.00 den 21 oktober osv.

Ingen träning denna dag. Återspelspel den  28 oktober.

Ni som tränar vanligtvis 15.00 kommer att träna 9.00 den 28 oktober.

Ni som vanligtvis tränar 16.00 kommer att träna 10.00 den 28 oktober.

Ingen träning denna dag. Återspel den 28 oktober.

Ni behåller samma tider som ni har. Tränar ni 9.00 vanligtvis kommer ni träna 9.00 den 28 oktober osv.

MVH

BTK

Stockholm Open Resa 2018

Nu är det äntligen dags får våran årliga Stockholm Open resa med grannklubbarna! Som vi har längtat!

STOCKHOLM OPEN

…fredag 19 oktober…!

Isner / Fognini / Sock / Ymer x2

Heldag

Avfärd kl 0750 A6 Glaspyramiden

Hemma ca 0030

Resa+ Biljett = Vuxen 620, Ungdom/Pensionär 470

Först till kvarn……unna Dig en heldag i höstmörkret!

Anmälan sker via mail till leo@bankerydstk.se senast den 23 september. Vi har 15 platser i bussen så skynda och anmäl er!

MVH

BTK

SO MAXI TOUR, 29 september

Den 29 september, 12.00-15.00 kommer BTK hålla i SO Maxi Tour.

Den här tävlingen passar dig som tränar med Maxi boll och/eller blir rekommenderad av dina tränare.

Alla är garanterade minst 4 mathcer och matchernsa spelas först till 10 poäng. Anledningen till detta är för att ge möjlighet att spela så många matcher som möjligt.

Anmälan sker via: http://svtf.tournamentsoftware.com. Klicka vidare till SO MAXI TOUR för att hitta anmälan. Sista anmälningsdagen är den 21 september. Vänligen respektera detta.

Har ni frågor kontakta tränarna.