Välkommen på årsmöte

Alla medlemmar i Bankeryds tennisklubb är välkomna på årsmöte onsdagen den 6 mars klockan 18.

Agenda för årsmöte i Bankeryds Tennisklubb

Tid: Onsdag den 6 mars 2018 kl. 18.00. Plats: Furuvikshallen.

1. Årsmötets öppnande

2. Val av ordförande och sekreterare för årsmötet

3. Val av 2 justeringsmän för årsmötet

4. Godkännande av årsmötets utlysande

5. Fastställande av dagordning

6. Styrelsens verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

7. Styrelsens ekonomiska redovisning för verksamhetsåret

8. Revisorers berättelse över granskning av årsredovisning

9. Fråga om styrelsens ansvarsfrihet

10. Fastställande av medlemsavgift för 2020

11. Fastställande av styrelsens sammansättning kommande verksamhetsår

Val av ordförande (2 år)

Val av kassör (2 år)

Val av övriga styrelsemedlemmar (1 år)

12. Val av två revisorer (1 år)

13. Val av valberedning och dess sammankallande person (1 år)

14. Budget 2019

15. Kort info om verksamhetsplanen för kommande verksamhetsår

16. Övriga frågor

17. Mötets avslutande

Gör din röst hörd – kom på årsmötet.

M.V.H

Bankeryds Tennisklubb

Sportlovsläger VT 19

Under Sportlovet kör vi som vanligt läger. Då är det alltså ingen ordinarie träning.

Nedan hittar ni de aktiviteter som klubber erbjuder under sportlovet.

Aktivitetskalendern VT 2019

Nu är aktivitetskalendern för VT 2019 ute!

Klicka på knappennedan för att hitta Aktivitetskalendern VT 2019.

OBS! Det kan tillkomma aktiviteter och se ändringar i tider.

Sponsra vår padelbana

Bankeryds tennisklubb tar nu nästa steg för att hänga med i tiden och för att utvecklas. Vi kommer nämligen att bygga en padelbana utomhus. Vi tror jättemycket på en padelbana i Bankeryd då efterfrågan av padel är mycket stor och upptagningsområdet är också stort.

Vi vill fortsätta med den positiva utvecklingen i klubben och där är ni som samarbetspartner en av nycklarna för framtida utveckling. Vi vill vidmakthålla att Bankeryd fortsätter med att ha en bra tennisverksamhet för alla som bor här, vill spela tennis eller padel och vill att Bankeryd skall vara en levande ort.

Vi hoppas att du/ni kan att stötta vårat padelprojekt.

Förhoppningen är att vi ska kunna inviga Padelbanan våren 2019!

Så nu ber vi er att supporta oss och bygden igen!

Som medlem kan du naturligtvis också stötta projektet. Alla bidrag, stora som små, är mer än välkomna.
Swisha till nr. 123 091 60 15 skriv namn/familj och Padel.
Har du eget företag eller känner någon som har det, kolla gärna om de vill sponsra.

/ BTK

Vi välkomnar Ulf och Lennart

Bankeryds tennisklubb välkomnar Ulf Hansson och Lennart Kikas till klubben, två tennistränare som klubben har knutit till sig.

Sedan Marius sa upp sig från sin tjänst har vi febrilt letat efter en ny tennistränare. Efter mycket letande fick vi till sist ge upp, vi kunde inte hitta någon tränare som kan jobba heltid hos oss. Lösningen blir två timtränare, vilket vi tror kommer bli jättebra. Nedan kan du läsa en kortare presentation av de två.

Ulf Hansson

Ulf bor på Bymarken i Jönköping tillsammans med fru och två barn. Han är 56 år, är plåtslagare, men 2015 sålde han sitt företag och tog pension. Efter att han började en nybörjarkurs hos oss i BTK 2011 var han helt fast. Idag spelar Ulf tennis 6-8 timmar med tränare och fys utöver det. Han spelar seriespel i H45 för Jönköpings TK och på sommaren Veteran-SM i Båstad.
– Man kommer rätt långt med mycket vilja och blygsamt med talang, säger Ulf med glimten i ögat.
Ulf vill dela med sig av glädjen, passionen och kunnandet han har för tennisen.

Lennart Kikas

Lennart är 19 år, han kommer från Oxelösund, men bor nu i Jönköping när han läser på Jönköping University. När han inte pluggar gillar han att träna eller hitta på saker med kompisar. Lennart har spelat tennis i nio år. Han hoppas kunna lära ut grundtekniker, tyngdöverföringar, kroppspositioner, strategier och det allmänna spelet i tennis.
– Mitt stora mål är att alla ska trivas, utvecklas och ha kul. Mitt motto är, ”Alla kan lära sig av alla”, säger Lennart Kikas.