Grussäsongen

Grussäsongen är här och snart går vi ut med många grupper. Vi börjar utomhus den 29 april.

Vi kommer att gå in om det regnar annars är vi utomhus.

Det är väldigt viktigt att man har två olika par skor med sig till varje träning. Ett par som man använder utomhus och ett par inomhus. Det är inte tillåtet att använda samma par inne och ute.

Det är inte tilltet att använda joggingskor eller skor som förstår banorna. Har man frågor eller vill köpa skor kontakta oss så hjälper vi er med detta.

Då vi har två banor utomhus och tre inne innebär det att vissa grupper kommer att träna ute och vissa inne.

Klicka på knappen nedan för att hitta planeringen.

OBS! Det går redan nu att boka upp grusbanorna för spontanspel!

Vårslaget – padeltävling i Bankeryd

Äntligen är det dags med en padelbana i Bankeryd och vi drar igång med en turnering direkt 30/4 – 5/5. Under tävlingen kommer vi att ha demo med Wilson, bra priser från sponsorer och grillning för deltagare och publik.

För anmälan och mer info klicka på länken nedan:

Gå till anmälan >>

Ingen ordinarie träning under påsklovet

BTK vill påminna alla om att det inte är någon träning under påsklovet (vecka 16) för er som tränar på vardagar. Det är däremot träning som vanligt för er som tränar på lördagar då ni har missat träningar pga Bankeryds Open 2019. Måndagen den 22 april är det inte heller någon träning då det är annandag påsk.

Det finns fortfarande platser kvar på våra påsklovs läger för alla som ingår i Tenniskola Röd, Orange och Grön. Klicka på knappen nedan för att hitta anmälan.

Ta chansen att boka och spela själva under påsken.

Glad påsk önskar Bankeryds Tennisklubb!

Påsklovsläger

Som vanligt kör vi läger på påsklovet. Denna gång kommer vi att fokusera på matchspels tillfällen för våra yngre spelare.

Klicka på knappen nedan för att hitta informationen om lägret.

Vi hoppas på ett stort deltagarantal.