Kids day – 25 augusti

Vi välkomnar alla barn den 25 augusti att prova på tennis.

Alla barn i alla åldrar är välkomna att prova på tennis hos BTK. Våra ledare och juniorspelare håller i det och ger barnen råd och tips.

Tennisracket lånar vi ut, det enda som behövs är gymnastikskor och ett glatt humör. Ingen anmälan krävs, det är bara att komma.

Datum: 25 augusti

Tid: 10-12

VÄLKOMMEN!

KM ute 2018, 6-9 september

Vi vill att alla som vill vara med och tävla, ska anmäla sig och därefter försöker vi skapa olika klasser med en så jämn lottning som möjligt.

Vi hoppas på väldigt många anmälningar.

Anmälan till Tennisskolan

Är du intresserad av att börja i BTKs Tennisskola?

Klicka på länken nedan för att hitta hur du anmäler dig.

Hallen stängd en vecka

Från och med onsdagen den 4 juli till och med onsdagen den 11 juli är hallen stängd.

På grund av omläggning av delar av underlaget inne i hallen tvingas vi stänga igen.

Det kommer vara stängt från och med onsdagen den 4 juli till och med onsdagen den 11 juli. Men vädret är ju med oss så passa på att spela på våra fina grusbanor.

/ BTK

Sommaravslutning för alla medlemmar

Vi hälsar alla medlemmar välkomna till sommaravslutning lördagen den 16 juni.

Lördagen den 16 juni är du välkommen på sommaravslutning vid Furuvikshallen.
Vi drar igång klockan 12 med lite fika. Vi kommer ha lite olika aktiviteter, och avslutar med grillad korv.

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna, små som stora.

Kom och umgås, det blir en rolig dag.

/ BTK