Wilson Demodag

Den 26 maj kommer vi att ha Wilson Demodag i BTK. Det kommer att finnas alla sorters racketar att prova från junior racketar till senior racketar. Det kommer att dessutom finnas möjlighet till att beställa racketar till förmånliga priser.

Johan Hjertquist från Wilson är på plats tillsammans med andra ledare från klubben. Kom och prova racketar, umgås och ha roligt. Är det bra väder kommer vi att grilla!

Vi håller på mellan 13.00-15.00.

MVH

BTK

Ingen träning torsdagen 10 maj

Nu på torsdag den 10 maj är det ingen träning då det är Kristi himmelfärds dag.

Ta chansen att boka och spela på våra fina grusbanor !

MVH

BTK

Nu öppnar vi upp grusbanorna.

Öppet för grusspel

I morgon, lördagen 5 maj, är det fritt fram att boka och spela på våra nyfixade grusbanor med nya stängsel.
Som vanligt bokar ni på https://www.matchi.se/facilities/bankerydstk

/ BTK

Kodlås till tennishallen

Kodlås till tennishallen.

Idag har vi installerat ett nytt lås till ytterdörren, det är ett kodlås. Ni erhåller koden via er bokningsbekräftelse. Ni som har abonnemang har fått mejl med koden.

/ BTK

Grus säsong

Vi kommer att sätta igång grus säsongen den 7e maj. Klicka på knappen nedan för att hitta information om vilka tider som det är träning inomhus och utomhus. Vid regn flyttar vi in träningen.

Alla som tränar måste ha inomhusskor och utomhus tennisskor. Man får inte använda samma skor inne och ute. Joggingskor får inte användas på gruset då det förstör banorna.  Det är viktigt att alla respekterar dessa regler.