Glädje och trivsel. Tennis för alla.

Bli medlem i Bankeryds tennisklubb. Som medlem får du bl.a. lägre priser på abonnemang och lösa timmar samt en möjlighet att delta i vår träningsverksamhet. Du får också tillgång till vårt gym. Som medlem får du vara med och påverka verksamheten, bl.a. har du rösträtt på årsmöten. Medlemsavgifterna är en stor och viktig inkomstkälla för vår förening och vi behöver ditt stöd för att skapa en stabil ekonomi i klubben.

Maila din anmälan till :   leo@bankerydstk.se samt till ekonomi@bankerydstk.se

Kom ihåg att uppge namn på samtliga betalande familjemedlemmar och även personnumret (alla 10 siffror) som behövs för vissa bidragsansökningar i klubben. Vi vore tacksamma om ni även vill uppge fullständig adress, telefonnummer och E-post så att vi kan uppdatera vårt medlemsregister med aktuella uppgifter för att kunna göra utskick m.m. till er.

Medlemsavgifter:
Junior 0-17 år: 250 kr
Vuxen 18 år och äldre: 350 kr
Familj: 550 kr

När fakturan kommer via mail till er så var vänlig och sätt in beloppet på vårt bankgiro 678-0191 (Swedbank)  Det går även bra att gå in på matchi.se under Bankeryds TK och ansök om medlemsskap. OBS! om ni gör anmälan via matchi.  så innebär det att ni inte får lägre priser förrän ni betalt medlemsavgiften.