Månadsbrev BTK Februari

I Februari vill vi slå ett slag för möjligheten, för alla oavsett nivå, till att boka in privatlektioner, tennisclinics och sparring med våra duktiga tränare i BTK

Har du funderat på privatlektioner?

Visst är det en härlig känsla när man känner att det helt plötsligt går mycket bättre med tennisspelandet? För att ta ett extra kliv framåt i din spelutveckling så vill vi tipsa om möjligheten för privatlektioner, tennisclinics och sparring med våra duktiga tränare i BTK! Detta är roligt och utvecklande oavsett på vilken nivå du spelar och om du är barn eller vuxen!

På en tennisclinic/privatlektion kan du/ni i lugn och ro jobba med din tennisteknik med tränaren som hinner förklara mer ingående på vilket sätt du kan ändra och utveckla din teknik vid de olika slagen i tennis för att öka din spelstyrka. Ni gör övningar för att nöta in korrekt teknik och du får feedback på vad du behöver träna på och tänka på under dina vanliga träningar. Vi använder även videofilmningsteknik direkt på banan för att kunna ge dig snabb och bra feedback!

På sparringtimmar får du spela med tränaren utefter din nivå med olika övningar såsom placering /riktning av bollen. Tränaren kan placera bollen exakt där den behöver komma för att du ska få ut mer av din träning och öva på tex ett visst slag. Upplägget kommer du och tränaren överens om tillsammans. Vid sparring så är det endast en spelare på banan med tränaren. Vi kan även här använda videofilmningsteknik.

Klubben kommer att köra en drive nu hela Februari med reducerade priser för ”nybörjare som proffs” att boka upp sig hos Magnus och Jakob:

Priser för privatlektion/tennisclinic/sparring:

Junior, en spelare på banan 250 kr/timme, två spelare på banan 300 kr/timme (ord pris 1 spelare 300 kr/timme, två spelare på banan 350 kr/timme)

Senior, en spelare på banan 299 kr/timme, Seniorer, två spelare på banan 385 kr/timme (ord pris 1 spelare på banan 350 kr/timme, två spelare på banan 400 kr/timme)

(Spelare i BTK:s Tävlingsskola har alltid extra bra priser,  1 spelare på banan 200kr/timme, två spelare på banan 300kr/timme)

Vi har fasta stående timmar för dessa tillfällen på fredagar kl 14-15 och 15-16 men det finns även andra tider som går att boka upp så hör av dig till magnus@bankerydstk.se eller jakob@bankerydstk.se för att boka in dig och ta nästa steg i din tennisutveckling.

Midiläger (orange) söndag 14/2

Passa på att träna lite extra! Det blir en intensiv och rolig förmiddag med mycket tennis.

10:00 Samling och genomgång/uppvärmning

10:15-11:30 Tennisträning med olika övningar

11:30-11:40 Fruktpaus

11:40.12:00 Fysträning

12:00 Avslutning.

Max 15 deltagare. Pris: 100 kr (som vi fakturerar) Anmälan till jakob@bankerydstk.se

Sportlovstennis måndag 15/2 – torsdag 18/2

Extraträning på lovet!

Orange (midi) 11:00-12:00

Grön (maxi) 12:00-13:00 (mån-ons) 14:00-15:00 (tors)

TG-spelare 13:00-14:00

Max 12 deltagare per grupp.

Pris för extraträningarna är 300 kr (faktureras), för TG-spelarna ingår extraträningen i terminsavgiften.

Anmälan till magnus@bankerydstk.se

Bankeryds Open – Tennistävling INSTÄLLD!

Normalt så har vi 12-14 februari och 19-21 februari tennistävlingen Bankeryds Open. På grund av restriktioner för covid-19 så är dessa dessvärre inställda i år De ordinarie träningarna och abonnemangstiderna gäller därför som vanligt.

Covid-19

Vi är jätteglada över att vi kan fortsätta att köra våra tennisträningar nästan som vanligt även om det fortfarande finns en smittspridning av covid-19 i samhället. Vi vill tacka alla medlemmar för att ni följer restriktionerna och fortsätter att hålla avstånd, tvätta händerna, bara kommer när ni är helt friska och att hämta och lämna era barn utanför hallen.  Föräldrar till våra minsta spelare på lördagar är såklart välkomna in med barnen (en förälder per barn/familj). Vår tennishall är nästan 2000 m2 så det finns stora utrymmen och det är lätt att hålla avstånd.

Vi tränare saknar att se er på läktaren såklart och vi hoppas att ni hör av er på mail om ni har frågor om träningarna, om era barn vill spela mer eller något annat ni funderar över.

Magnus & Jakob