Idrottsvinsten

Var med och sälj idrottsvinsten för BTK. Idrottsvinsten är ett förmånshäfte som består av unika erbjudanden i Jönköpings län. I häftet hittar ni erbjudanden på spabehandlingar, gymkort, greenfee, materbjudanden, årskort, liftkort, matcherbjudanden, medlemskap och massor av spännande aktiviteter m.m

Häftet kostar 200kr varav 100kr går direkt till klubben och våra framtida investeringar.

Maila Leo ( leo@bankerydstk.se ) om hur många häften du vill ha.
Dessa finns sedan färdiga för utkvittering från fredagen den 11/12.
Det går alltid att beställa fler om du sålt slut första omgången.

Ej sålda häften lämnas tillbaka senast 29/1
Viktigt att komma ihåg detta datum då alla häften som ej kommit tillbaka då måste betalas för.

Inbetalning för utkvitterade häften ska göras senast den 29/1 på ett av följadnde sätt.
Via Swish 1230916015
Bankgiro 678-0191
Kontant

Alla som säljer 10 häften eller fler är med i utlottningen av en privatlektion och ett 5-klipp-kort.

Du får en lott för var 10:e häfte du säljer.
20 häften ger två lotter o.s.v.

Lottningen kommer ske när försäljningsperioden är slut och alla betalningar har redovisats

Börja sälj idrottsvinsten så fort du fått dem eftersom det finns andra föreningar och skolor som också kommer att sälja dessa häften så det gäller att vara först!

Ladda ner informationsbladet om Idrottsvinsten på knappen under.