Höstbrev

Nu är hösten här på riktigt och vi har glädjande nog fler medlemmar och spelare denna höst än vad vi har haft på väldigt länge.

Vi vill speciellt välkomna alla nya spelare till oss! Så roligt att vi nu är hela 420 medlemmar i Bankeryds Tennisklubb. Vi vill verkligen att ni ska trivas hos oss allihopa och vi är alltid glada för att vi får tips och idéer på vad vi kan göra ytterligare för att öka trivseln och för att alla som spelar hos oss ska känna att de utvecklas i sin tennis samtidigt som vi har roligt tillsammans.

Vår förening drivs, förutom att vi har tränarna Magnus och Jakob, våra toppenbra timtränare och vår vaktmästare Mats, helt ideellt med en styrelse och ett antal kommittéer där föräldrar och vuxenspelare gemensamt arbetar för att utveckla klubben. Det kan vara en plats i föräldrakommittén som fixar fika på våra extra-aktiviteter eller bemannar fiket på våra tennistävlingar, fastighetskommittén som kan hjälpa till att fixa något som är trasigt eller bygga något som behövs, i marknadsföringskommittén jobbar vi med att locka flera att våga testa på tennis och hitta sponsorer till klubben för att hålla nere kostnaderna för träningar och läger. Alla kan hjälpa till på något sätt och vi hoppas att just du hör av dig till oss för att bidra. Maila till info@bankerydstk.se så berättar vi mer.

Aktuell information om vad som händer i klubben, hur du bokar banor för eget spel, träningsschemat etc hittar du här på vår hemsida samt att vi skickar ut medlemsbrev.  Följ oss också gärna på Facebook och Instagram så missar ni ingen info.

17-19 september har vi precis varit iväg på en trevlig klubbresa med några av våra tävlingsspelare till Karlstad Cupen. Mycket roligt tillsammans och en lyckad helg med vinster och placeringar för våra grymma spelare i flera klasser.

25 /9 kl 14:00-18:00 Träff och träning för våra TG-spelare.

26 /9  kl 12:00-15:00 – IF SO Maxi Tour. Liten träningstävling på hemmaplan. Perfekt för dig som inte tävlat tidigare. Alla som spelar i grön grupp kan vara med. Anmälan till magnus@bankerydstk.se eller prata med din tränare.

Oktober

1-3/10 Bankeryds Indoor – Tävling på hemmaplan. Klasser: 10- och 12 årsklass samt Herr- och Damklass 1.  I 10- och 12-årsklasserna är det nivåindelat i A, B och C så även du som inte tävlat tidigare kan vara med. Prata med din tränare om du vill tävla så hjälper de dig att anmäla.

8-10/10 Bankeryds Indoor – Tävling på hemmaplan. Klasser 14- och 16-årsklass samt Herr- och Damklass.

Båda dessa helger är träningarna och abonnemangen strukna fredag och söndag. De som tränar i grupper på fredagar och söndagar erbjuds extraträningar senare under terminen och de som har abonnemang blir kompenserade med klippkort.

23/10  kl 14:00-16:30 – Träningsträff Midi – för alla som spelar i orange grupp. Anmälan till magnus@bankerydstk.se eller prata med din tränare. Pris 150 kr för 2,5 timme. Ta med eget mellanmål.

24/10 kl 14:00-17:00 Extraträning för TG-spelare som ska spela JSM

November

13/11  kl 15:00-17:30 – Träningsträff Maxi- för alla som spelar i grön grupp. Anmälan till magnus@bankerydstk.se eller prata med din tränare. Pris 150 kr för 2,5 timme. Ta med eget mellanmål.

14/11 kl 12:00-15:00 – IF SO Midi Tour. Liten träningstävling på hemmaplan. Perfekt för dig som inte tävlat tidigare. Alla som spelar i orange grupp kan vara med. Anmälan till magnus@bankerydstk.se eller prata med din tränare.

Privatlektioner?

Vill du som vuxenspelare utveckla tennisen ytterligare eller vill ditt barn spela mer och kanske ta någon extra lektion privat med någon av våra tränare så finns det självklart möjlighet till det. Prata med den tränare du vill spela med så hittar vi en tid som passar. Man kan vara ensam eller i par med någon. I priset ingår banhyra, utrustning och tränare.

Priser:

1 junior 300 kr/timme
2 juniorer 350 kr/timme
1 senior 350 kr/timme
2 seniorer 400 kr/timme

Tveka inte att höra av er till oss på info@bankerydstk.se om ni har frågor, vill spela mer, eller har tips och idéer om något.

Nu ser vi fram emot en toppenhöst med mycket tennis! Vi syns på banan!

Magnus & Jakob