På gång i BTK

Nu är tennishösten snart slut och vi ser fram emot roliga aktiviteter runt jul!

Aktiviteter i december, jul och januari

11 december – Vuxendubbel – För alla som spelar i BTK´s  träning. Dubbel är dubbelt så roligt! Vi sätter ihop dubbelparen för att få jämna och roliga matcher

Samling kl 14:30, vi spelar mellan 15:00 och 18:00 och avslutar med lite julmat tillsammans med prisutdelning.  Anmälan på lista på anslagstavlan eller till magnus@bankerydstk.se

Fredag 17 december – Julavslutning kl 16:00-18:00 för samtliga grupper

Denna gång kör vi julavslutningen på en fredagskväll och vi hoppas såklart att många kan komma. Det blir matchspel, dubbel och lekar med julfika.

För att vi ska kunna köpa lagom mycket fika så är vi jätteglada över att ni anmäler till Magnus om ni har möjlighet att komma.

Lördag 18 december BTK Tjejkväll. Se separat inbjudan i tennishallen Frågor och anmälan till amanda.fransson03@gmail.com

Vintertennis – extraträning för dig som vill hålla tennisformen uppe under jul och nyår

20/12-22/12

15:30-16:30 Lill-TG

16:30-17:30 Midi/Maxi (orange/grön)

17:30-18:30 Stor-TG

18:30-19:30 Vuxna

Pris: 150 kr för 3 ggr

Nyårstennis

27/12-28/12

11:00-12:00 Midi (orange)

13:00-14:00 Maxi (grön)

14:00-15:30 TG

Pris 100 kr för 2 ggr

Anmälan till magnus@bankerydstk.se eller jakob@bankerydstk.se

Tennis för alla

Tisdag 4 januari och onsdag 5 januari

Öppet hus för alla som vill spela tennis på egen hand. Tränare kommer att finnas på plats.

Tider för grupperna är

11:00-12:30 Tävlingsspelare

12:30-13:30 Midi- och maxispelare

13:30-15:00 Vuxenspelare

Terminstart 7 januari

7 januari kör vi igång vårterminen igen. Det innebär att vi redan nu börjar titta på hur schemat kommer att se ut för våren. Om du vill göra några ändringar i hur du spelar till nästa termin så behöver vi får veta det så snart som möjligt. Vill du spela fler timmar eller behöver byta dag el dyl. så hör av dig senast 12 december till magnus@bankerydstk.se Viktigt att meddela om du av någon anledning inte ska spela med oss nästa termin.

Matchskola Vuxen och Vuxendubbel Vårterminen 2022

Vi tittar nu på möjligheten att starta upp en matchskola för vuxna till våren 2022 på söndagar kl 11:00-12:00. Man kan vara med enstaka gånger eller vid varje tillfälle och spela singel- eller dubbelmatchspel. Avgiften är 50 kr per gång.  Vid intresse så kontakta Magnus.

Vi har många vuxenspelare som spelar 1,5 tim pass i Pro Vuxen och vi vill nu undersöka intresset för matchspel i dubbel till våren. Vi kommer att spela på söndagar mellan kl 12-14. Hur många söndagar det blir beror lite på hur många som anmäler sig. Det blir en grundserie och en avslutande masters, dvs slutspel. Du anmäler sig själv och sedan lottar vi ihop dubbelparen inför varje söndag. Välkommen med din anmälan till Magnus senast 14 januari.

Klubben växer, vill du vara med och hjälpa till?

Eftersom vi har fler spelare i klubben än på länge så behöver vi nu lite mer hjälp från er föräldrar för att vi ska kunna ordna det där lilla extra för tenniskidsen.

Styrelsen i BTK behöver förstärkning i de olika kommittéerna. Ta kontakt med Magnus om du kan tänka dig att hjälpa till i Föräldrakommittén, Tävlingskommittén, Fastighetskommittén, Sponsor-, marknadsförings-, bidrags-kommittén.

Man behöver inte kunna något om tennis för att vara med och hjälpa till i många av kommittéerna men bra idéer och extra händer som kan hjälpa till där det behövs är nödvändigt för att föreningen ska fungera.

Vi syns i hallen!

Hälsningar Magnus & Jakob