Hemmavinsten

Äntligen är Bankeryds TK med i lokala idrottslotteriet Hemmavinsten. Nu har du som vill ta den riktigt stora chansen att vinna möjlighet att göra det genom vår förening. Varje månad vinner två prenumeranter högvinsten (just nu ca 80 000 kr per vinst) och dessutom en massa andra vinster från lokala företag.

Dessutom stöttar du föreningen med ett välbehövligt bidrag varje månad. Den lokala spänningen får du på köpet! Kanske känner du redan någon av de 136 som redan tagit hem högvinsten?

Så här går det till:

Hemmavinsten är enkelt – för alla!

Allt kring Hemmavinsten är enkelt. Både för dig som lottköpare och för oss som säljer lotten.

• En lott kostar 100 kr/månaden.
  • Du behåller dina lottnummer varje månad.
  • Hemmavinsten presenterar två vinnare per månad, andra och sista fredagen.
  • Dessutom en massa extravinster!
  • Potten består av 42 kr per såld lott. Föreningen får 34-42 kr per lott och månad beroende på antalet lotter.
  • Vinstsumman bestäms av hur många lotter som sålts vid dragningstillfället.
  • Vinnarna presenteras alltid på hemmavinstens hemsida och i nyhetsbrev med vinnande lottnummer.
  • Dessutom i samband med Hallpressens fredagssändning aktuella vinnarfredagar.
  • 1 kr/månad går till Klubbvinsten som går till de 2 föreningar som sålt den vinnande lotten.
  • Du betalar din lott löpande genom autogiro.

Nu kan både du och föreningen låta Hemmavinsten sköta resten! Enklare blir det inte!
Lämna in blanketten till föreningen eller skicka direkt till Hemmavinsten.