Grussäsongen är på G

Tack alla medlemmar som hjälpte till med att ställa iordning inför utesäsongen på Fixardagen i lördags! Banorna ser riktigt fina ut så vi kör en smygpremiär redan denna vecka.

Nu smyger vi igång på gruset!

På onsdag 28/4 startar vi upp utesäsongen med att låta våra juniorspelare gå ut på gruset. Detta gäller ALLA juniorspelare även i orange (Midi) och grön (Maxi) grupp. 

Detta innebär att man behöver ha lite mer kläder på sig eftersom det inte direkt är någon sommarvärme ute tyvärr och man behöver ha skor att spela ute med. Har man använt ett par tennisskor ute på gruset så kan man INTE använda dem inne nästa gång man spelar utan att de har blivit rengjorda VÄLDIGT VÄLDIGT noga.

Det bästa är att ha två par vilket vi rekommenderar alla som kommer att spela på gruset eftersom vi ibland kan behöva bryta spelet ute och gå in om det blir regn. Fråga gärna oss om du vill ha råd angående tennisskor.

Vuxengrupperna spelar inne även denna vecka och vi återkommer med information om nästa vecka när vi ser hur banorna håller och hur vädret utvecklar sig.

Alla som spelar tennis på lördagar kommer att fortsätta spela inne hela säsongen.

Vi påminner om att det inte är något träning nu på lördag, 1 maj då det är en röd dag.

Vi ses ute på banorna!

Hälsningar Magnus & Jakob