Gott Nytt År!

Vi önskar alla medlemmar ett Gott Nytt Tennisår! Vi ser fram emot en vårtermin med mycket aktiviteter tillsammans med er. Nu publicerar vi vårens preliminära schema för träningstiderna.

Gott Nytt Tennisår!

2021 är slut och vi börjar det nya tennisåret med våra träningar fredagen 7 januari med matchspel och sedan är det träning för barngrupperna  lördagen 8 januari men än är det många lediga dagar kvar på jullovet och det finns gott om lediga tider i hallen att boka för att spela med kompisar och familj!

Schemat för våren 2022

Jakob Arvidsson Ehn kommer att sluta hos oss och gå vidare till nya utmaningar och vi önskar honom såklart lycka till!  Vi har glädjande fått in ett stort antal nya anmälningar till tennisträning både för barn och vuxna. Detta  och eftersom Jakob slutar så har vi behövt göra en del ändringar i schemat. Schemat som vi nu publicerar är  ett schema som kan komma att ändras en del.

Du hittar vårens nya schema här – Start fredagen 7 januari

Hör av dig direkt till Magnus  på magnus@bankerydstk.se  om du har några frågor.

TENNIS FÖR ALLA

Tisdag 4 januari och onsdag 5 januari

Öppet hus för alla som vill spela tennis på egen hand. Tränare kommer att finnas på plats.

Tider för grupperna är

11:00-12:30 Tävlingsspelare

12:30-13:30 Midi- och maxispelare

13:30-15:00 Vuxenspelare

MATCHSKOLA VUXEN OCH VUXENDUBBEL VÅRTERMINEN 2022

Vi tittar nu på möjligheten att starta upp en matchskola för vuxna till våren 2022 på söndagar kl 11:00-12:00. Man kan vara med enstaka gånger eller vid varje tillfälle och spela singel- eller dubbelmatchspel. Avgiften är 50 kr per gång.  Vid intresse så kontakta Magnus.

Vi har många vuxenspelare som spelar 1,5 tim pass i Pro Vuxen och vi vill nu undersöka intresset för matchspel i dubbel till våren. Vi kommer att spela på söndagar mellan kl 12-14. Hur många söndagar det blir beror lite på hur många som anmäler sig. Det blir en grundserie och en avslutande masters, dvs slutspel. Du anmäler sig själv och sedan lottar vi ihop dubbelparen inför varje söndag. Välkommen med din anmälan till Magnus senast 14 januari.