Gott Nytt År från BTK -Träningsschema VT 2021

Bankeryds Tennisklubb önskar alla spelare ett riktigt Gott Nytt År! Vi börjar terminen igen torsdag 7 januari och publicerar nu ett preliminärt spelschema för våren.

GOTT NYTT TENNISÅR 2021 !!!

Spelschemat är ett stort och viktigt pussel som inte är alldeles enkelt. Vi vill självklart att alla ska spela i grupper där man har den bästa chansen att utvecklas spelmässigt likväl som att ha roligt. Vi har fler spelare i klubben än någonsin just nu vilket är jätteroligt men det betyder också att vi har många att ta hänsyn till.  Vi har gjort vårt bästa för att att tillgodose allas önskemål och schemat kan komma att behöva justeras ytterligare innan det blir helt bestämt.

Vi ber er alla att titta över era tider då vi har behövt göra några ändringar sedan höstterminen. Återkoppla sedan till oss om det är något som inte stämmer eller är en omöjlig tid att spela på på grund av skoltider etc. info@bankerydstk.se

Träningsschema BTK VT 2021

Passa på att boka in egna timmar ett spela på nu under lovet då det finns gott om lediga tider i hallen. Bokar gör du på MATCHi

Gott Nytt År önskar Magnus och Jakob