Ny information angående Covid-19 och lokala restriktioner gällande 3-24 november

På grund av de lokala restriktioner som införts i Region Jönköping 3-24 november så har styrelsen i Bankeryds Tennisklubb i enlighet med Svenska Tennisförbundet rekommendationer beslutat om åtgärder och anpassningar i hallen för att begränsa risken för smittoöverföring.

Med anledning av de nya lokala restriktioner som kommit från Region Jönköping, FoHM och Länsstyrelsen har vi inom Bankeryds TK beslutat vidta nedanstående åtgärder och
anpassningar för att begränsa risken för smittoöverföring i Furuvikshallen

• Född 2005 eller senare – All träningsverksamhet pågår som vanligt med nedan uppdaterade restriktioner.
  • All hämtning och lämning sker utanför Furuvikshallen
  • Tennisträningen påbörjas fem minuter senare och avslutas fem minuter tidigare för att minimera kontakten mellan de olika träningsgrupperna. Kom inte onödigt tidigt till din träning.
  • Föräldrar till barn födda 2014-2017 får närvara i hallen under träning (en förälder/familj). Detta gäller under förutsättning att man håller behörigt avstånd till varandra.
  • Ingen får uppehålla sig i entrén där det lätt blir trångt. Ombyte av skor kan göras i cafeterian – håll avstånd till varandra, 2 meter.
  • För dig som ingår i vuxenträningen är banan bokad på ordinarie tid och kan nyttjas av deltagarna för eget spel. Vi utgår från att varje individ fattar kloka beslut kopplat till
    gällande restriktioner. Bollar finns att låna. Tränare finns på plats i hallen.
  • När det gäller övrigt spel på egen tid utgår vi från att varje individ fattar kloka beslut kopplat till gällande restriktioner.
  • Vi påminner alla om att man ska vara helt frisk när man kommer till hallen och vid minsta antydan till symtom som ”kli i halsen”, trötthet, muskelvärk och snorighet ska man stanna hemma för att vara på den säkra sidan. Är man sjuk ska man stanna hemma minst två dagar efter tillfrisknande.
  • Börjar man känna symtom i under träning ska man direkt avbryta och gå hem.
  • Vi försöker genomgående hålla två meters avstånd till varandra.
  • Handsprit finns i entrén.
  • Vi vädjar till alla medlemmar och besökare att byta om och duscha hemma om ni har möjlighet.
  • Tränare håller distans till alla elever och undviker fysisk kontakt.
  • Vårt gym är stängt för alla under denna period.

Vi ber om förståelse under denna period och att vi alla hjälps åt och respekterar dessa punkter och hoppas att allt snart återgår till det normala.

Vid frågor angående restriktionerna så maila till info@bankerydstk.se

Styrelsen Bankeryds Tennisklubb