BTK förstärker tränarstaben

BTK välkommnar Jakob Arvidsson Ehn som ny timtränare i BTK. Jakob kommer att börja som timtränare nu i veckan. ( Onsdagar och torsdagar till en början) Jakob kommer att denna termin jobba med Tenniskolan, Tävlingsskolan och Vuxentennis.

Jakon har spelat tennis i stort sett hela sitt liv. Mest inom eget utövande men även inom tränaryrket. Ansvarat för träning på RIG Lidköping. Privatlektioner (sparring)
Varit hjälptränare i Lidköping TK.
Spelar egen tennis på hög nationell nivå, God spelstyrka (ingår i A-laget i Tabergsdalen TK)  men vill kombinera detta med ett tränarjobb.
Gick på Riksidrottsgymnasiet i Lidköping, 2014-2017
Tycker om att träna både vuxna och ungdomar på olika nivåer, från minitennis till vuxenkurs.
Gillar även att jobba administrativt och har lätt för att samarbeta med andra tränare i teamet.

”Sju snabba” med Jakob Arvidsson-Ehn:

1)  Hur skulle du beskriva dig själv ?
En ambitiös kille som är social och sprider god stämning.

2) Din främsta tennisförebild ?
Roger Federer

3) Styrka som tränare/ som spelare ?
Min styrka som tränare är att jag vill alltid ha ett högt tempo som man får ut sin fulla potential på träning/match.
Som spelare skulle jag säga att jag är bollsäker med ett bra rörelsemönster på banan.

4) Vad är ditt bästa tennisminne ?
När jag plocka min första ATP poäng, samt när vi gick upp i Elitserien.

5) Vilken app klarar du dig inte utan?

6) Vilket är ditt favorit hockeylag/fotboll ?
Frölunda/Arsenal

7) Favorit maträtt ?