BTK arrangerar tennisläger i Italien – en toppensemester för hela familjen

Bankeryds tennisklubb arrangerar tennisläger i Italien sommaren 2021. Lägret vänder sig till de i klubben som vill gör en härlig resa till ett ställe där man kan spela mycket tennis men där det även finns möjlighet för resten av familjen att ha en toppensemester med sol, bad och god mat.

Bankeryds tennisklubb arrangerar tennisläger i Italien sommaren 2021.

Hotellet ligger vid Gardasjön och vi kommer att bo på Club Hotel Olivi Tennis Center och orten heter Malcesine och det är där vi kommer att träna varje dag ca 4 – 5 timmar tennis.

Det finns 9 tennisbanor och en stor utomhuspool. Hotellet erbjuder olika typer av boende i separata byggnader och de flesta rum har en hisnande utsikt över Gardasjön.

Datumen för lägret är 28/6 – 3/7 och BTK har förbokat ett antal rum till ett mycket bra pris och eftersom vi gärna vill kunna hålla bokningarna till det låga priset behöver vi redan nu i september få in intresseanmälningar på om hur många som skulle vilja följa med.

Resan till Club Hotel Olivi Tennis Cente sker på egen hand med vad som passar just dig. Kanske blir det ett gäng som vill flyga ner tillsammans eller några som väljer att samåka med bil eller minibuss?

Prelimimärt program:

Måndag 28/6 ankomst och incheckning kl. 15.00, tennisträning 17 – 19

Tisdag 29/6 tennisträning på förmiddag/eftermiddag

Onsdag 30/6 tennisträning på förmiddag/eftermiddag

Torsdag 1/7 tennisträning på förmiddag/eftermiddag

Fredag 2/7 tennisträning på förmiddag/eftermiddag

Lördag 3/7 tennisträning på förmiddagen, utcheckning kl. 11.00

På kvällarna kommer vi att ha trivsamma aktiviteter tillsammans och mer detaljerad information kommer.

Kostnaden per dag/ person med frukost, lunch, middag, boende och tennisträningen är mellan 1100 – 1400 kr.

Resan dit och hem ingår inte i priset.

Ansvarig ledare är Magnus Darud samt ledare från tennisklubben.

Intresseanmälan till lägret behöver vi senast 30 september och vid frågor kontaktar ni Magnus på 0707711765 eller magnus@bankerydstk.se

Vi hoppas att många vill hänga med till Italien sommaren 2021.