Beställ BTK-klubbkläder från Wilson

Nu finns det äntligen möjlighet att beställa nya fina BTK-klubbkläder från Wilson via klubben.

Vi har gjort ett urval av kläder för herr, dam, pojke och flicka i klubbens färger svart, rött och vitt med Bankeryds tennisklubb tryckt på som vi erbjuder alla klubbens medlemmar att köpa till ett mycket bra pris.

Wilson är ett mycket välkänt namn i tennisvärlden. Varumärket är väldigt populärt eftersom deras tennisracketar, tillbehör och tenniskläder är tillförlitliga, högkvalitativa och hållbara samt motsvarar spelarnas förväntningar och behov med eftertänkt design i minsta detalj. Med Wilson tenniskläder känner man sig bekväm och säker på tennisbanan och visar sitt bästa spel.

Vi har tagit fram beställningslappar som nu finns på klubben tillsammans med bilder på de plaggen som finns tillgängliga att beställa.  Vi har några plagg kvar från förra provkollektion kvar på klubben som man kan prova för testa storlekar om man är osäker.

Vi öppnar upp för beställningar från och med idag och sätter sista beställningsdag till 18 april.

PDF:er och beställningsformulär finns även att se här på hemsidan.

Kontakta oss på info@bankerydstk.se om du har frågor om kläderna och beställning.