Årsmöte Bankeryds Tennisklubb 29 mars

Årsmöte i BTK 29 mars

Årsmötet i Bankeryds tennisklubb hålls den 29 mars (se inbjudan)

Vi arbetar nu med ta fram förslag på lämpliga kandidater till styrelsen och kommittéer
Bankeryds tennisklubb är i en mycket positiv position gällande antal deltagare i träning i klubben så som ifrån nybörjare barn/vuxna till tävlingsspelare. Det råder en bra ekonomisk status i klubben. Vår tränarstab är stark och vi strävar efter att fortsätta att höja vår kvalitet på våra träningar och trivselfaktorn ännu mer i klubben under 2021/2022. Vi är i behov av att fler medlemmar engagerar sig i vår verksamhet dvs även i styrelsearbete och kommittéarbete. Detta för att skapa en ännu bättre klubb framöver.
Vi i arbetar nu med ta fram förslag på lämpliga kandidater till dessa uppdrag. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och olika kompetenser. Både personer/föräldrar som är i vuxentennisträning eller har små eller stora barn i träning ser vi som bra resurser för ett aktivt deltagande i klubben som tex en plats i styrelsen, för att skapa en styrelse som har ”örat mot marken”. Detta ger bättre förutsättningar att kunna tar rätt beslut och göra förbättringar som ligger inom ramen för våra resurser vi har i BTK som den lilla tennisklubb vi är.

Är du intresserad av att engagera dig mer i din eller ditt barns fritid? Känner du till personer som du tänker skulle passa bra för ett uppdrag i klubben? Vi är väldigt tacksamma om du hör av dig till oss så berättar vi mer.

info@bankerydstk.se

Mötesinbjudan till digitalt årsmöte med Bankeryds tennisklubb, 2021-03-29, 18:15

Förberedelser
På grund av pandemin kan vi inte genomföra mötet fysiskt, utan det blir digitalt. Det är viktigt att du som medlem läser igenom detta. Vi vill få ett så bra genomfört årsmöte som möjligt och du som enskild medlem har ett ansvar i det. Är du osäker på hur digitala möten fungerar, Ställ då frågan till klubben.
Hur går det digitala årsmötet till?
Mötet kommer att starta klockan 18.15 den 2021-03-29 . Mötet kommer utföras stadgemässigt, den stora skillnaden är att vi istället för att ses fysiskt möts digitalt i mötesverktyget Microsoft Teams. Du som röstberättigad medlem deltar, begär ordet, yttrar dig, röstar och så vidare från din hemmaplan.
Tekniska krav
Du som deltar kommer att behöva en egen dator med stabil internetuppkoppling. Att ha en instabil uppkoppling gör det svårt för dig att höra vad som sägs och att även för övriga deltagare att höra dig ifall du ska tala.
För att tala på mötet behövs även en mikrofon, de flesta bärbara datorer har en inbyggd mikrofon men vi rekommenderar att ni använder headset (exempelvis telefonhörlurar). Det går även att delta via smartphone eller surfplatta, även om vi i första hand rekommenderar dator. I så fall behöver ni på förhand ladda ned appen Microsoft Teams från din telefons/surfplattas appbutik (exempelvis App Store eller Google Play). Du behöver inte skapa något konto utan kan ansluta som gäst.
Röstning
Det kan komma att krävas omröstningar/voteringar under årsmötet. Om så skulle bli fallet så kommer OMRÖSTNINGEN SKE DIREKT I TEAMS.
Flera deltagare på samma enhet
Är ni exempelvis en familj där flera är medlemmar och alla vill vara och rösta kräver vi att ni ansluter från en varsin enhet (dator/smartphone/surfplatta). Detta för att vi enbart kan räkna en röst per uppkopplad enhet. Alltså: enbart en röst per uppkopplad enhet, oavsett hur många medlemmar som sitter vid den enheten.
Möteshandlingar
Möteshandlingarna till mötet kommer finnas på BTK:s hemsida.
Anmälan
ANMÄL DIG HÄR: till info@bankerydstk.se SENAST 2021-03-27 så skickar vi möteslänken till dig på angiven e-mail adress.
Testa din teknik
Har du möjlighet så testa din teknik i god tid innan årsmötet så du vet att den funkar.

Agendan för årsmötet, Verksamhetsberättelse för 2020 och Verksamhetsplan för 2021 hittar du HÄR

Varmt välkomna till årsmötet!