16 augusti börjar träningen – Nytt träningsschema!

Sommarlovet och semestrarna börjar lida mot sitt slut men det gör ju inget för nu börjar höstens tennisträningar!

Höstens träningar startar måndagen 16 augusti!

I våras gick vi ut med information om att vi skulle fortsätta med schemat från vårterminen ett par veckor inför hösten men eftersom vi har fått in så många nya anmälningar  redan och alla är så klart sugna på att starta upp nu direkt så har vi redan  from 16 augusti ett nytt schema.

Ett nytt schema innebär att några har fått ändrade tider för att man är redo att flytta upp en grupp eller för att vi måste göra plats för nya grupper och vi måste ha tillräckligt många tränare för att man är många spelare i gruppen. Det är med andra ord ett gigantiskt pussel som ska läggas och vi ber er nu att ni tittar på schemat och ser att ni har rätt antal timmar inlagda och om det är så att ni har fått en tid ni absolut inte kan pga. skola eller arbete så kan vi såklart säkert lösa detta.  Barnen har ju ännu inte fått sina skolscheman så det kan komma att bli ytterligare ändringar.

Vi vill självklart att alla ska spela i grupper där man trivs, har roligt och utvecklas som spelare!

Det nya schemat hittar ni alltid uppdaterat på vår hemsida HÄR. Nu i början så kan det som sagt bli ändringar så ta för vana att kolla in på hemsidan så du inte missar några uppdateringar.

Har ni frågor och funderingar så ber vi att ni mailar om detta till magnus@bankerydstk.se 

Vi ser jättemycket fram emot att träffa er på banan igen!

Hälsar Magnus & Jakob